Om Oss

FXEmpire Team

FX Empire är kronjuvelen i FX Empire Network.

FX Empire Network består av världens mest högkvalitativa finanssajter.

Hos FX Empire Network förser vi våra läsare med de mest avancerade och aktuella tekniska analyser, fundamentala analyser och nyhetsstycken; detta för att ge dem möjlighet att själva göra de bästa möjliga ekonomiska beslut.

FX Empire Networks nyhetssida och analysavdelningar följer de internationella marknaderna noga och skapar högkvalitativt eget innehåll dagligen. FX Empire Networks nyhetsredaktion och analytiker har alla akademisk bakgrund inom finans- eller närliggande områden; de flesta har över 10 års erfarenhet inom området.


Alla FX Empire analytiker har minst sju års erfarenhet av Forex-aktiehandel och finansanalys. FX Empire analyslag skapar varje dag och varje vecka text-och-videobaserade analyser och erbjuder prognoser om var de tror att marknaderna är på väg. Våra läsare är försedda med data som visas både i text, på grafer, och i video för att ge dem full förståelse för vad som händer på marknaden.


Vi utvecklar ständigt våra nyhetssidor och våra analysavdelningar eftersom vi strävar efter att bredda innehållet vi erbjuder FX Empire Network-besökare.

FÖLJ OSS

Management Team

Ariel Kogan
Ariel Kogan
VP R&D
Ariel Young
Ariel Young
VP Business Development
Eli Viater
Eli Viater
VP Finance
Rotem Amar
Rotem Amar
VP Product

Our Analysts

ALL ANALYSTS