Om Oss - FX Empire

  FX Empire är kronjuvelen i FX Empire Network.

  FX Empire Network består av världens mest högkvalitativa finanssajter.

  Hos FX Empire Network förser vi våra läsare med de mest avancerade och aktuella tekniska analyser, fundamentala analyser och nyhetsstycken; detta för att ge dem möjlighet att själva göra de bästa möjliga ekonomiska beslut.

  FX Empire Networks nyhetssida och analysavdelningar följer de internationella marknaderna noga och skapar högkvalitativt eget innehåll dagligen. FX Empire Networks nyhetsredaktion och analytiker har alla akademisk bakgrund inom finans- eller närliggande områden; de flesta har över 10 års erfarenhet inom området.


  Alla FX Empire analytiker har minst sju års erfarenhet av Forex-aktiehandel och finansanalys. FX Empire analyslag skapar varje dag och varje vecka text-och-videobaserade analyser och erbjuder prognoser om var de tror att marknaderna är på väg. Våra läsare är försedda med data som visas både i text, på grafer, och i video för att ge dem full förståelse för vad som händer på marknaden.


  Vi utvecklar ständigt våra nyhetssidor och våra analysavdelningar eftersom vi strävar efter att bredda innehållet vi erbjuder FX Empire Network-besökare.

  Top Promotions
  Top Brokers

  FX Empire - företaget, anställda, dotterbolag och kollegor, är inte ansvariga och ska inte hållas ansvariga samfällt eller allvarligt för någon förlust eller skada som länkresultat av förtroende gällande informationen försedd på denna webbsida. Informationsuppgifterna som denna webbsida innehåller är nödvändigtvis inte tillhandahållna i realtid och de är inte heller nödvändigtvis noggranna.
  FX Empire kan komma att emottaga kompensation från företagen som visas på nätverket

  Alla priser häri är tillhandahållna av marknadsskapare och inte av börser. Sådana priser kan komma att inte vara noggranna och de kan komma att diffa från de verkliga marknadspriserna. FX Empire bär inget ansvar för några handelsförluster som du kan komma att ådra som länkresultat av användning av några informationsuppgifter inom FX Empire.