Senaste CFD-Mäklarna Online

FXTM

Reglerad av:FCA, CySEC, FSCA, FSC

Grundat år:2011

Huvudkontor:Cypern

Min. Insättning:$50

Besök Mäklare

90% of retail CFD accounts lose money

BDSwiss

Reglerad av:FSC, FSA(SC)

Grundat år:2012

Huvudkontor:Mauritius

Min. Insättning:$10

Besök Mäklare

Your capital is at risk

OANDA

Reglerad av:FCA, ASIC, IIROC, FSA, FSA(JP), MFSA, MAS, CFTC

Grundat år:1996

Huvudkontor:USA

Min. Insättning:N/A

LiteForex

Reglerad av:CySEC, SVGFSA

Grundat år:2008

Huvudkontor:Cypern

Min. Insättning:$50

FxPro

Reglerad av:FCA, CySEC, SCB

Grundat år:2006

Huvudkontor:Storbritannien

Min. Insättning:$100

Besök Mäklare

Trade Responsibly. CFD's and Spread Betting are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 77.37% of retail investor accounts lose money when trading CFDs and Spread Betting with this provider. You should consider whether you understand how CFDs and Spread Betting work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Handla Med En Reglerad Mäklare

VIKTIGA FRISKRIVNINGAR
Innehållet som tillhandahålls på webbplatsen innehåller allmänna nyheter och publikationer, vår personliga analys och åsikter och innehåll från tredje part, som endast är avsedda för utbildnings- och forskningsändamål. Det utgör inte och bör inte läsas som någon rekommendation eller råd att vidta några som helst åtgärder, inklusive att göra några investeringar eller köpa någon produkt. När du fattar något ekonomiskt beslut bör du utföra dina egna due diligence-kontroller, tillämpa ditt eget gottfinnande och rådfråga dina kompetenta rådgivare. Webbplatsens innehåll riktas inte personligen till dig, och vi tar inte hänsyn till din ekonomiska situation eller dina behov. Informationen på denna webbplats tillhandahålls inte nödvändigtvis i realtid och är inte nödvändigtvis korrekt. Priserna som tillhandahålls häri kan tillhandahållas av marknadsförare och inte av utbyten. Varje handel eller annat ekonomiskt beslut du fattar är på ditt fulla ansvar, och du får inte lita på någon information som tillhandahålls via webbplatsen. FX Empire ger ingen garanti angående informationen på webbplatsen och ansvarar inte för eventuella handelsförluster som du kan drabbas av på grund av användning av informationen på webbplatsen. Webbplatsen kan innehålla annonser och annat reklaminnehåll. och FX Empire kan få ersättning från tredje part i samband med innehållet. FX Empire stöder inte någon tredje part eller rekommenderar att använda någon tredje parts tjänster och tar inte ansvar för din användning av sådan tredje parts webbplats eller tjänster. FX Empire och dess anställda, befattningshavare, dotterbolag och intresseföretag är inte ansvariga och ska inte heller de hålls ansvariga för förlust eller skada till följd av din användning av webbplatsen eller beroende av informationen på denna webbplats.
RISKFRISKRIVNINGAR
Denna webbplats innehåller information om kryptovalutor, CFD-kontrakt och andra finansiella instrument och om mäklare, börser och andra enheter som handlar med sådana instrument. Både kryptovalutor och CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar. Du bör noga överväga om du förstår hur dessa instrument fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar. FX Empire uppmuntrar dig att utföra din egen forskning innan du fattar något investeringsbeslut och att undvika att investera i något finansiellt instrument som du förstår inte helt hur det fungerar och vilka risker är det.