broker

Swissquote Bank Review 2022

Uppdaterad:
4.3
Förtroende
4.6
Avgifter
3.5
Plattformar och Verktyg
4.7
Kundsupport
4.2
Handelsbara Instrument
4.7
Kontotyper och Villkor
3.8
Insättningar och Uttag
3.6
Forskning
5.0
Utbildning
4.8
Även om vi följer strikt redaktionell integritet så kan den här sidan komma att hänvisa till våra partners produkter. Så här tjänar vi pengar.Lär dig mer om hur vi tjänar pengarochvår granskningsmetodik.

Hur Betygsätter Vi Det Hela?

När du handlar med Forex och CFD:er så är det viktigt att vara medveten om den specifika mäklarens styrkor och svagheter. Just därför så utvecklades FX Empire sitt proprietära betygssystem som ett led i att hjälpa dig göra mer objektiva och välavvägda val. Vi nyttjar kunskapen och expertisen som återges hos våra skickliga granskare som ett led i att förse dig med de mest lämpliga mäklarna baserat på dina behov. Vi använder oss av totalt 200 variabler för att genomföra våra analyser under valet av din ideala mäklare. Följande diagram beskriver alla de kategorier som vi utvärderar och betygsätter i under vår utförliga granskning.
How Do We Rate Chart
Besök vår metodsida för att lära dig mer om vår gransknings- och betygsprocess.
Swissquote Bank Huvudfunktioner
☑️
Regleringar
FCA (Storbritannien), FINMA (Schweiz), CSSF (Luxemburg)
🗺
Språk som Stöds
Engelska , Spanska, Tyska, Franska, Arabiska, Ryska, Kinesiska, Tjeckiska , Italienska
💰
Produkter (CFD)
Valutor , Råvaror, Index, Aktier, Obligationer, Terminer, Optioner
💵
Min. Insättning
$1000
💹
Maximal Hävstång
1:30 (FCA), 1:100 (FINMA), 1:30 (CSSF)
🖥
Typ av Handelsskrivbord
Bank, Handelsskrivbord , Marknadsskapare , Inget handelsskrivbord
Se mer
Kontrollera om...
unknownSwissquote Bank accepterar klienter från ditt and:
Välj ditt land:
Se Swissquote BankFullständig information
Allmän information om Mäklaren
Tradingfunktioner
Andra Detaljer
Land för Huvudkontor
Schweiz
Grundat år
1996
Regleringar
FCA (Storbritannien), FINMA (Schweiz), CSSF (Luxemburg)
Börsnoterade
Ja
Antal Anställda
200+
Typ av Handelsskrivbord
Bank, Handelsskrivbord , Marknadsskapare , Inget handelsskrivbord
Handelsplattformar
MT4, MT5 , Advanced Trader
Länder med restriktioner
USA, Ryska Federationen , Turkiet, Japan, Tunisien, Uruguay, Syrien, Libanon, Singapore, Malta, Algeriet, Hongkong , Kanada, Marocko, Iran
Språk som Stöds
Engelska , Spanska, Tyska, Franska, Arabiska, Ryska, Kinesiska, Tjeckiska , Italienska
Min. Insättning
$1000
Maximal Hävstång
1:30 (FCA), 1:100 (FINMA), 1:30 (CSSF)
Insättningsalternativ
Banköverföring, Kreditkort, Kryptovalutor
Uttagsalternativ
Banköverföring
Kryptovalutor
Bitcoin Cash, Ethereum Classic, 0x, Bitcoin, Augur, Cardano, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Stellar, EOS, Ethereum, Polkadot, Chainlink, Tezos
Produkter (CFD)
Valutor , Råvaror, Index, Aktier, Obligationer, Terminer, Optioner
Demokonto
Ja
Islamiskt Konto
Nej
Segregerat Konto
Ja
Förvaltat Konto
Nej
icon

Handla Med En Reglerad Mäklare

VIKTIGA FRISKRIVNINGAR
Innehållet som tillhandahålls på webbplatsen innehåller allmänna nyheter och publikationer, vår personliga analys och åsikter och innehåll från tredje part, som endast är avsedda för utbildnings- och forskningsändamål. Det utgör inte och bör inte läsas som någon rekommendation eller råd att vidta några som helst åtgärder, inklusive att göra några investeringar eller köpa någon produkt. När du fattar något ekonomiskt beslut bör du utföra dina egna due diligence-kontroller, tillämpa ditt eget gottfinnande och rådfråga dina kompetenta rådgivare. Webbplatsens innehåll riktas inte personligen till dig, och vi tar inte hänsyn till din ekonomiska situation eller dina behov. Informationen på denna webbplats tillhandahålls inte nödvändigtvis i realtid och är inte nödvändigtvis korrekt. Priserna som tillhandahålls häri kan tillhandahållas av marknadsförare och inte av utbyten. Varje handel eller annat ekonomiskt beslut du fattar är på ditt fulla ansvar, och du får inte lita på någon information som tillhandahålls via webbplatsen. FX Empire ger ingen garanti angående informationen på webbplatsen och ansvarar inte för eventuella handelsförluster som du kan drabbas av på grund av användning av informationen på webbplatsen. Webbplatsen kan innehålla annonser och annat reklaminnehåll. och FX Empire kan få ersättning från tredje part i samband med innehållet. FX Empire stöder inte någon tredje part eller rekommenderar att använda någon tredje parts tjänster och tar inte ansvar för din användning av sådan tredje parts webbplats eller tjänster. FX Empire och dess anställda, befattningshavare, dotterbolag och intresseföretag är inte ansvariga och ska inte heller de hålls ansvariga för förlust eller skada till följd av din användning av webbplatsen eller beroende av informationen på denna webbplats.
RISKFRISKRIVNINGAR
Denna webbplats innehåller information om kryptovalutor, CFD-kontrakt och andra finansiella instrument och om mäklare, börser och andra enheter som handlar med sådana instrument. Både kryptovalutor och CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar. Du bör noga överväga om du förstår hur dessa instrument fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar. FX Empire uppmuntrar dig att utföra din egen forskning innan du fattar något investeringsbeslut och att undvika att investera i något finansiellt instrument som du förstår inte helt hur det fungerar och vilka risker är det.