Ekonomiska Nyheter

  för 9 månader sedan

  2016 – Årets Mest Inflytelserika Människor

  Vem kommer vi ihåg från detta år, med så mycket volatilitet på marknaderna, vilket gav investeraren en möjlighet att blomstra eller falla…? Donald Trump behöver rankas upp där som nummer ett, med Janet Yellenas som nummer två, även om Trump skulle vara lite stött om han fick se Yellen som nummer två. Det skulle vara … Continue reading 2016 – Årets Mest Inflytelserika Människor

  Favorites

  SymbolSenaste prisÄndraDiagram

  Liveofferter

  Top Promotions
  Top Brokers

  FX Empire - företaget, anställda, dotterbolag och kollegor, är inte ansvariga och ska inte hållas ansvariga samfällt eller allvarligt för någon förlust eller skada som länkresultat av förtroende gällande informationen försedd på denna webbsida. Informationsuppgifterna som denna webbsida innehåller är nödvändigtvis inte tillhandahållna i realtid och de är inte heller nödvändigtvis noggranna.
  FX Empire kan komma att emottaga kompensation från företagen som visas på nätverket

  Alla priser häri är tillhandahållna av marknadsskapare och inte av börser. Sådana priser kan komma att inte vara noggranna och de kan komma att diffa från de verkliga marknadspriserna. FX Empire bär inget ansvar för några handelsförluster som du kan komma att ådra som länkresultat av användning av några informationsuppgifter inom FX Empire.