FXEMPIRE
Alla
Reklam
Reklam

Widgets för webben

Lägg till valfri kostnadsfri widget för kryptovalutor och finanser från FX Empire genom tre enkla steg: 1. Välj dina önskade widgets från listan nedan - valutaomvandlare, marknadsinformation, kalendrar med mera. 2. Anpassa enkelt dina widgets i enlighet med din webbsidan design, färger och storlek 3. Att integrera våra widgets är enkelt, snabbt och gratis - kopiera bara den genererade koden och bädda in den på din webbsida eller blogg på några sekunder För ytterligare verktyg och avancerade lösningar, vänligen kontakta oss på info@fxempire.com
Widget med Nyhetslöde (Marknader & Kryptovalutor)
Skaffa FX Empires widget med nyheter och anpassa den till din webbplats känsla - välj önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningarna kopierar du enkelt HTML-koden och bäddar in den på din webbplats och får den att visas. Våra widgets är responsiva, så väljer du formatet "full storlek" så fungerar det både på mobiltelefonen och på datorn.
Widget för RSS-flöde
Använd FX Empire:s RSS-flöde för att visa våra nyheter, prognoser och artiklar med tips på sin webbsida genom två enkla steg.

Handla Med En Reglerad Mäklare

  • Ditt kapital riskeras