Widgets för webben

Lägg till valfri kostnadsfri widget för kryptovalutor och finanser från FX Empire genom tre enkla steg: 1. Välj dina önskade widgets från listan nedan - valutaomvandlare, marknadsinformation, kalendrar med mera. 2. Anpassa enkelt dina widgets i enlighet med din webbsidan design, färger och storlek 3. Att integrera våra widgets är enkelt, snabbt och gratis - kopiera bara den genererade koden och bädda in den på din webbsida eller blogg på några sekunder För ytterligare verktyg och avancerade lösningar, vänligen kontakta oss på info@fxempire.com
Marknadscitat (Marknader & Kryptovalutor)
Ta FX Empires widget för kryptovalutor och anpassa den till din webbplats utseende - välj önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningen, kopiera bara HTML-koden och bädda in den på din webbplats för att få den att visas på din webbplats.
Widget för Marknadsöversikt (Endast Marknader)
Skaffa FX Empires widget för översikt över finansmarknaden och anpassa den till din webbplats känsla - välj önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningarna kopierar du enkelt HTML-koden och bäddar in den på din webbplats och får den att visas. Våra widgets är responsiva, så väljer du formatet "full storlek" så ser det bra ut både på mobiltelefoner och datorer.
Widget för Marknadsöversikt (Endast Kryptovalutor)
Ta FX Empires widget för översikt över marknaden för mynt och valutapar och anpassa den till din webbplats utseende - välj önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningen, kopiera bara HTML-koden och bädda in den till på webbplats för att få den att visas på din webbplats.
Widget för Teknisk Analys (Marknader & Kryptovalutor)
Visa teknisk analys-information angående dina valda instrument (valutor, råvaror, index, aktier och kryptovalutor) på din webbplats via 2 enkla steg.
Widget för Pris-Ruta (Marknader Endast)
Skaffa FX Empires informationsruta till din webbplats för att visa uppdaterade priser och information för dina valda instrument (valutor, råvaror, index, aktier och kryptovalutor)
Widget för Pris-Ruta (Kryptovalutor Endast)
Ta FX Empires ruta för pris på kryptovalutor och anpassa den till din webbplats utseende - ställ in önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningen, kopiera bara HTML-koden och bädda in den på din webbplats för att få den att visas.
Räknar-Widget för Sidhuvud (Marknader & Kryptovalutor)
Skaffa FX Empires banner med finansiell information i realtid på din webbplats för att visa uppdaterade priser och information för dina valda instrument (valutor, råvaror, index, aktier och kryptovalutor)
Widget för att Omvandla Valutor (Endast Marknader)
Lägg till FX Empires valuta-omvandlare i realtid på din webbplats för att omvandla en valuta till en annan genom 2 enkla steg.
Widget för att Omvandla Valutor (Endast Kryptovalutor)
Ta FX Empires kryptovalutaomvandlare och anpassa den till din webbplats utseende - välj önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningen, kopiera bara HTML-koden och bädda in den på din webbplats och få den att visas på din webbplats.
Widget för Påverkan på Marknaden (Endast Kryptovalutor)
Ta FX Empires widget för påverkan på marknaden för kryptovalutor och valutapar och anpassa den till din webbplats utseende - välj önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningen, kopiera bara HTML-koden och bädda in den på din webbplats för att få den att visas på din webbplats.
Widget med Nyhetslöde (Marknader & Kryptovalutor)
Skaffa FX Empires widget med nyheter och anpassa den till din webbplats känsla - välj önskad design, storlek och färger. När du är klar med anpassningarna kopierar du enkelt HTML-koden och bäddar in den på din webbplats och får den att visas. Våra widgets är responsiva, så väljer du formatet "full storlek" så fungerar det både på mobiltelefonen och på datorn.
Widget för Börser (Endast Kryptovalutor)
Använd FX Empires widget för växelkurser på kryptovalutor för att berika din webbplats med information och om de ledande kurserna på kryptovalutor.
Widget för Ekonomisk Kalender (Endast Marknader)
FX Empire erbjuder en widget med ekonomisk kalender med en komplett lista över aktuella och kommande finansiella evenemang, inklusive detaljer och beskrivning för varje händelse.
ICO-Kalender-widget (Endast Kryptovalutor)
Lägg till FX Empires ICO-Calendar-widget till din webbplats genom 2 enkla steg. Vår ICO-kalender innehåller en komplett lista över alla kommande ICO:er, aktiva ICO:er och de senaste ICO:erna (initiala mynterbjudanden).
Widget för RSS-flöde
Använd FX Empire:s RSS-flöde för att visa våra nyheter, prognoser och artiklar med tips på sin webbsida genom två enkla steg.